Tim Andersen Brandstrup

Byrådskandidat

Byrådskandidat Tim Andersen Brandstrup

E-mail: timand@hotmail.com
Mobil: 2360 0380
Fødselsår: 1983

Personligt CV: Detailhandels- og ledelsesuddannet. Markedskonsulent B2C og B2B gennem flere år. Nu uddannelses- og udviklingskonsulent med efteruddannelse, kurser og strategisk rådgivning til virksomheder. Ansat hos VUC Erhverv Sjælland og København. Seneste uddannelse: AU i Ledelse ved Zealand. Suppleant i bestyrelsen i Business Slagelse. Bestyrelsesmedlem i forældrebestyrelsen hos Børnegården. Medlem af konkurrenceudvalget i SVØM Slagelse Korsør. Gift. 4 børn. Bor i Slagelse.

Link til LinkedIn-side: www.linkedin.com/in/tim-brandstrup-22881453/

Mærkesager og mit politiske CV

»Gennem hele mit erhvervsliv har jeg arbejdet med udvikling. Jeg er en erfaren leder og formidler og trives bedst, når jeg tydeligt bidrager til, at tingene lykkes. De seneste år med fokus på udvikling, salg og afholdelse af projekter samt træning og uddannelse i virksomheder,« udtaler Tim Brandstrup og fortsætter:

»Jeg er troværdig og ser samtidig altid nye muligheder, som jeg bruger med respekt og nysgerrighed. Jeg kommunikerer problemfrit på alle niveauer, er engageret, ambitiøs og lærenem og sætter mig ind i alt, hvad jeg laver, uanset om det handler om en samarbejdspartner, et interesseområde eller tendenser i samfundet. Jeg er humørfyldt og selvstændig, arbejder godt sammen med andre og sætter samtidig selv dagsordenen. Er desuden en opsøgende, anerkendende og ærlig person, der altid arbejder frem mod de muligheder og løsninger, der kan opnås.«

Mærkesager:

Slagelse Kommune – det bedste sted at være. Her sættes barren for et gladere samfund!

 • Effektivt samarbejde på tværs, kommunalt og politisk – herunder større beslutningskompetencer hos dem, der har opgaven i hånden. Silotænkning og for mange organisatoriske lag er fordyrende.
 • Mindre formynderi og mere vejledning – folk vil og kan bedst selv. Det vil skabe mere glæde for alle.
 • Åbenhed og serviceminded-hed mod borgere, foreninger samt virksomheder. De kommunalt ansatte, politikere og andre udvalgte arbejder for brugerne, ikke imod. Sund fornuft, brobygning og en legelyst skal mere i førersædet. Det skal opleves ekstra godt at lægge sin skat og ildsjæl i Slagelse Kommune. Man skal omvendt også være stolt af at være ansat i kommunen og være en glad vejviser i de muligheder, der findes.
 • Alle kommunens fysiske rammer skal være et indbydende, inspirerende, åbent og for alle borgere et godt sted at opholde sig. Det, som kommunen ikke selv ejer, skal der sættes rammer for til ovenstående.
 • Udnyt hurtigt de enorme potentialer, der ligger i Slagelse Kommune:
   – Store og mangeartede uddannelsesinstitutioner og tilbud
   – Stor sygehusfunktion
   – Stort erhvervsliv
   – Aktive handelsstandsforeninger
   – Enormt aktivt foreningsliv
   – Rigt kulturliv – og mange nationaliteter
   – Stor natur – land, vand, skov
   – Rigtig god infrastruktur