Bliv en del af holdet

Få direkte adgang til politikere, der arbejder for dig, dit hjem og Slagelse Kommune. Bliv en del af den konservative fremgang i dag!

Et levende demokrati består af engagerede borgere – og den direkte vej til politisk indflydelse går gennem medlemskab af et politisk parti. De fleste vælger at blive medlem af den lokale vælgerforening.

Der er mange måder at være partimedlem på. Alt lige fra det rolige støttemedlemsskab til det aktivistiske medlemskab. Du bestemmer selv dit aktivitetsniveau, og vi sætter stor pris på alle medlemmer.

Vores arrangementer giver afsæt for det, der er i centrum: Den politiske debat om Danmark, Region Sjælland og Slagelse Kommune, herunder Slagelse By, Korsør, Skælskør og Hashøj.

Så er du konservativ og borgerlig, så meld dig ind i din lokale konservative vælgerforening i dag. Eller du kan starte med at følge med på Facebook og deltage i de offentlige arrangementer.

Du er med til at vælge folketingskandidat

Det er de lokale vælgerforeninger, der vælger, hvem de ønsker som folketingskandidat. Som medlem kan du være med til at få indflydelse på, hvem der skal repræsentere dig i Folketinget.

Du er med til at vælge byrådskandidater

Det er den lokale vælgerforening, der på et opstillingsmøde vælger, hvem der skal stå på liste C til kommunalvalget. Hvis du selv har lyst til at stille op, så er du selvfølgelig også velkommen.

Du er med til at vælge en kandidat til regionen

Selvom Det Konservative Folkeparti ønsker regionerne nedlagt, så er der behov for så mange gode konservative kræfter i regionsrådet som muligt, og det kan du få indflydelse på.