Lotte Brøns

Byrådskandidat

Byrådskandidat Lotte Brøns

E-mail: info@luxuslife.dk
Mobil: 4095 2413
Fødselsår: 1962

Personligt CV: Uddannet lærer. Arbejder i UngSlagelse. Siden 1988 selvstændig, nu som importør af livsstilsprodukter. Bor i Korsør. Samboende med senior construction manager Francesco Sidoti.

Mærkesager og mit politiske CV

Jeg er 59 år, født og bosiddende i Korsør. I 1988 blev jeg både uddannet lærer og selvstændig, hvilket jeg har været siden. Mit virke har jeg haft i hele kommunen – Korsør, Skælskør og Slagelse.

I min virksomhed har haft alt fra 300 ansatte i entreprenørbranchen til butik i både Skælskør og Slagelse og til nu, hvor der kun er mig. Siden 2015 har jeg været importør af økologisk/veganske specialiteter fra Sicilien.

Siden april 2019 har jeg også arbejdet deltid som lærer i UngSlagelse og varetaget undervisning i både Slagelse og Korsør, hvilket har givet mig en god indsigt i unges liv her i Slagelse Kommune.

Mærkesag:

Omsorgen for de ældre og de generelt svageste borgere.

Det handler om omsorg, indsigt og menneskesyn. Der kan gøres rigtigt meget godt uden at tage en krone op af lommen: At komme ud hver dag, at få en øl eller et glas vin til maden, at få hjælp til at læse avisen, blive hjulpet til at følge med i nyhederne, få mulighed for at deltage, så godt man kan, i dagligdagsgøremål, komme på toilettet og ikke bare sidde med ble på hele dagen.

Der er en helt klar tendens til, at man som gammel får prædikatet dement – sådan helt pr. automatik, hvad enten man er det eller ej! Det er en hån både mod dem, der er demente, og mod dem, der ikke er. Vi skal være der for de svage, de gamle, de syge, de sårbare. Det er god konservativ politik at række ud og drage omsorg for dem, der har behov derfor.