Susanne Haar Sandholdt

Byrådskandidat

Byrådskandidat Susanne Haar Sandholdt

E-mail: shs@vemmelev.net
Mobil: 2063 2842
Fødselsår: 1951

Personligt CV: Pensionist. Tidligere sygehjælper, sekretær. Frivillig i flere bestyrelser: Konservative VF, Lokalrådet for Vemmelev, Formand for Sønderjysk Forening for Slagelse og Omegn. Gift. Bor i Vemmelev.

Mærkesager og mit politiske CV

I 1995 peget på til bestyrelsen for FOF. I 1997 opstillet 1. gang som byrådskandidat i Korsør Kommune. Blev i år 2002 valgt ind i bestyrelsen i vælgerforeningen, hvor jeg stadig sidder. Jeg har været formand for vælgerforeningen i sammenlagt 8 år med års mellemrum. 2021 byrådskandidat i Slagelse Kommune.

Der er rigtig mange områder at beskæftige sig med. Fælles for alle sager er, at jeg vil sørge for, at de får en konservativ drejning.

Mærkesager:

  • Sundhed: Børn skal godt fra start. For at støtte unge forældre bør de gennemgå et kursus om det at have et barn, allerede medens barnet ligger i moders liv. Forebyggelse med sund kost og motion. Det frie valg for ældre så de beholder værdigheden.
  • Skatten i Slagelse kommune bør ikke stige, pengene befinder sig bedst i borgernes lommer. Vi skal selv beholde langt størsteparten af de penge, vi tjener. Vi ved bedst selv, hvad vi vil bruge vores penge på.
  • Erhvervslivet er jo det, som vi alle skal leve af. De skal have de rette vilkår, som de selv bedst ved. Det er også vigtigt at afskaffe arveafgiften på familievirksomheder, så familier kan lade deres virksomhed gå i arv uden at blive beskattet. De penge, der er i virksomheden, er der jo betalt skat af en gang, og måske får virksomheden svært ved at overleve efter en stor arveafgift.