Phillip Westh Weirup

Byrådskandidat

Byrådskandidat Phillip Westh Weirup

E-mail: p-weirup@live.dk
Telefon: 2273 8186

Personligt CV: I hele mit arbejdsliv har jeg arbejdet med salg og relationsopbygning. Jeg blev uddannet i Tøjeksperten i Slagelse og har efterfølgende arbejdet en del år som vinkonsulent i Slagelse VinKompagni. Jeg arbejder nu som salgskonsulent for et større dansk vinfirma, hvor jeg primært sælger til den sjællandske specialhandel. Jeg bor i Korsør med min kone og 2 børn, men har fra foråret købt hus i Vemmelev, hvor jeg selv er opvokset.

Politiske mærkesager

Flere natur- og skovbørnehaver i Slagelse kommune

Alle danske rapporter siden 1962 fremhæver at børn bliver bedre motorisk, sundere og stærkere ved at gå i naturbørnehaver. Vi har i Slagelse kommune utallige fantastiske natur- og skovområder, det skal vi da udnytte! – Lad os få flere alternative børnehaver, dagplejere og vuggestuer, til gavn for børnene.

Den gode samtale

Jeg vil lave en ændring i samtalen mellem borger, virksomheder og kommunen. Der skal ske en kulturændring således at den første sætning man hører fra kommunen er ”hvad kan vi hjælpe dig med” – Kommunens primære rolle er at hjælpe og vejlede borgerne.

Stærke fællesskaber forebygger mobning

12 procent af børnene i indskolingen føler sig mobbet eller drillet. Slagelse kommune skal gøre en større indsats for holde vores børn trygge og glade.

Det kræver at vi skal opbygge nogle trygge børnefællesskaber, hvor børnene gennem sjov og leg kan lære om tolerance, respekt og omsorg for andre børn.

Lettere virksomhedsliv

Det skal være nemmere at drive virksomhed i Slagelse. Der skal kun være én indgang til kommunen, positiv sagsbehandling og kortere svartid.

Der skal desuden være større fokus iværksætteri samt tiltrækning af investorer til dette.

Hurtigere sagsbehandling på børneområdet

Når ens barn er sygt eller har andre udfordringer som kan besværliggøre dagligdagen, er det sidste man ønsker en lang kamp med kommunen om tilskud, pladsanvisning eller lignende. Det skal fungere – hurtigt og effektivt – så man kan koncentrere sig om det der virkelig betyder noget, barnet.