Niels Jørgensen

Byrådskandidat

Niels Jørgensen, byrådskandidat

E-mail: nj@boesgaard.dk
Mobil: 4036 1072

Personligt CV: Indehaver af Boesgaard Data ApS. Bor i Halkevad, Slagelse.

Mærkesager

Det kan lyde bagvendt, men med den langt højere levealder skal også ældre vænne sig til at tænke langsigtet. Både når det gælder hjælp i hverdagen, når man er syg eller svækket, eller når det handler om boligen. Så langsigtet planlægning på ældreområdet kommer både vores egne ældre og en dag også os selv til gode.

Vi vil have faste hjemmehjælpere og ikke vikarer. En sektion på plejehjemmet med to faste hjemmehjælpere og otte vikarer, der ikke kender beboerne, er ikke ønskværdigt for nogen. Det skal give mening og være attraktivt at arbejde i ældreforsorgen, derfor skal arbejdsmiljøet optimeres.

Og vores bolig skal være vort hjem – det allerbedste og mest trygge sted at opholde sig, så længe vi lever. Derfor skal der planlægges ældrevenlige boliger både i Korsør, Skælskør og i landområderne. Hvis vi planlægger fremtidens boliger, mens vi stadig selv kan inddrages, så bliver ældreboligerne mere gennemtænkte og vil afspejle den livsstil, som vi gerne vil forbindes med den dag, hvor vi måske ikke er helt så aktive, som vi var, men alligevel gerne vil nyde også i den tredje alder.