Helena Vedholm

Byrådskandidat

Byrådskandidat Helena Vedholm

E-mail: heve@pulzar.dk
Mobil: 2232 4046
Fødselsår: 1972

Personligt CV: Grafiker. Tidligere ansat i TV 2, TV 2 News og DR. Nu eget produktionsselskab med reklamefilm samt firma med osteopati til heste. Gift. Bor i Seerdrup, Slagelse.

Mærkesager og mit politiske CV

Jeg vil arbejde for, at Slagelse Kommune kommer på landkortet med sin erhvervsvenlige politik og skønne natur samt enestående historie. Slagelse skal være kendt langt udover kommunegrænsen som stedet, hvor arbejde, erhverv og familieliv hænger sammen. Tendensen er, at folk fra København flytter ud – de vil på landet, og det er her, at Slagelse skal være et naturligt valg – stedet, hvor familielivet kan hænge sammen – og det kan det, fordi vi har jernbanen og motorvejen lige uden for døren, samtidig med at vi kan tilbyde skønne boliger tæt på naturen, hvor familier trives, og hvor det er nemt at komme til og fra, hvis man ikke arbejder i kommunen.

Slagelse Kommune skal have bedre adgang til naturen – både for de tobenede, men især for de firbenede. Vi skal have ridestier, adgang til flere strande med dyr (hest og hund). Naturen er meget begrænset, hvis man har hest, hvilket rigtig mange mennesker har her i kommunen! Der er bare ikke ret mange steder, hvor ryttere er velkomne. Dette skal der laves om på. Hundene skal også have bedre muligheder for at komme på stranden for eksempel. Der skal være flere strande, hvor hunde må komme med – også om sommeren. Der skal stilles skraldebøtter op til efterladenskaber, og man kunne tænke i lignende baner også med hensyn til heste på udsatte steder.

Slagelse Kommune skal desuden være erhvervskommune nummer ét uden for København. Vi skal være meget bedre til at hjælpe nystartede virksomheder og gøre det lettere at være i kontakt med det offentlige. Turismen skal fremmes. Vi har meget at byde på – historisk, hvilket vi skal fremme i Danmark, men også i udlandet. Vi er vikingernes land, Danmarks vugge og har lagt skole til datidens store digtere blandt andet H.C. Andersen. Odense har længe lukreret på at være fødebyen, mens vi har haft glæden af hans skolegang i Slagelse. Og på Holsteinsborg har H.C. Andersen forfattet både digte og eventyr.

Hvis jeg bliver valgt til byrådet, vil jeg arbejde for disse mærkesager og få sat Slagelse – kommunen i midten – på landkortet. En kommune, der er førstevalget, når man skal bosætte sig, starte virksomhed, vælge uddannelse eller hvis man bare er turist for et par dage.